Van modem tot snelle draadloze netwerk verbindingen

In de jaren ’80 was er nog een modem die via de niet digitale telefoon verbinding zocht met een andere modem. Het uploaden van bestanden ging onder andere met een snelheid van 300, 1200 en 2400 bps. Met het email programma zocht je een paar keer per dag contact om je berichten te verzenden. Met de opkomst van ISDN en daarna ADSL werd onze eerste website met een webshop functionaliteit online geplaatst. Nu worden de mooiste website online geplaatst met geavanceerde functies.

Door onze ruim 30 jaren ervaring hebben wij alles van dichtbij mee mogen maken. Tot op de dag van heden ontstaan er nieuwe mogelijkheden waarvan wij leren.

Onze eerste website was gemaakt in PageMill. Daarna werd het Studio Webdesing. Nu is dit: ShopFactory en WordPress (met WooCommerce)

getronics-modems-gtm4

Waar gaat u mee Surfen

ShopFactory

ShopFactory is betaalbare software. Easy to use webshop design. Verkrijgbaar in de Pro en Gold versie. Als koop licentie en als abonnementsversie verkrijgbaar.

shopfactory-logo

WordPress

Deze website is gemaakt met WordPress. Standaard zijn er diverse Thema’s verkrijgbaar met diverse plug-ins. Ook kunt u eenvoudig een webshop zoals WooCommerce koppelen.

wordpress-logo-webdesign

Zelf doen, even een aanzet nodig of uitbesteden

Zelf doen

Voordelig: Ja en Nee

Ja. Heeft u zelf ervaring met het bouwen van een website c.q. webshop, dan is dit qua geld voordelig en snel. Na het uitwerken van uw plan kunt u deze direct uitvoeren.

Nee, Tijd is geld. Wel de kennis in huis maar niet de tijd, dan is misschien de 2 andere keuzen een betere oplossing:

 1. Een aanzet nodig
 2. Uitbesteden

Een aanzet nodig

U wilt wel een website en/of webshop, maar hoe begin je ermee. Of misschien heeft u al een website, maar hoe nu verder…

Misschien dat wij iets voor u kunnen betekenen. Wel afhankelijk waar het in geschreven is en welke “vrijheid” deze software biedt. 

Kunnen wij het ondersteunen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Denk maar eens aan: nieuwe foto’s, geschreven stukken, aanpassen, verwijderen of juist toevoegen van nieuwe artikelen enzovoort.

Uitbesteden

Wanneer het online zetten van gegevens niet aan u besteed is, kunt u beter een goede partner in dit geheel vinden. Iemand die uw wensen analyseert om deze vervolgens online te plaatsen.

Houdt u er wel rekening mee dat ook de voorbereidingen tijd kost om een goede eindresultaat te verkrijgen.

Belangrijk is hoe u zichtbaar op internet wilt komen en met welke doelstelling.

Wat kunnen wij voor u doen...

Zoals eerder vermeld hebben wij ervaring met ShopFactory en WordPress (met of zonder WooCommerce). Daar ligt dan ook onze meeste kennis voor websites en webshops. U kijkt nu ook naar een WordPress website. Maakt u gebruikt van een ander programma, misschien dat wij u dan ook kunnen helpen, echter zullen wij dat van te voren even bekijken. Hieronder enkele mogelijke werkzaamheden:

Foto’s

 • Bepaalde formaat
 • Resolutie verlagen

Teksten

 • Aanpassen
 • Onderscheiden

 

Thema

 • Keuze thema
 • Thema aanpassen

Opzet

 • Pagina’s
 • Categorieën

Speciale pagina’s

 • AVG
 • Retouren
 • Voorwaarden
 • Vragen klanten
 • Contact

Wat kost een website of webshop?

Mooie vraag, maar voor elk bedrijf of instantie is dit anders. Afhankelijk van uw wensen-pakket. Maar ook wat doen wij en wat doet u. Het zo afgeven van een prijs is niet reëel. Hier gaat echt een of meerdere emails en/of gesprek vooraf. 

Weet u precies wat u wilt en wat u kunt aanbieden aan foto’s en teksten, dan heeft u waarschijnlijk ook over de prijs nagedacht. Wilt u een website voor een bepaald bedrag, dan kunt u het WEBDESIGN FORMULIER (als offerte verzoek) invullen. Wanneer alles overzichtelijk en kenbaar is kunnen wij analyseren of wij het door u gevraagde voor die prijs kunnen maken.

Website en Webshops

Hieronder vindt je een paar websites en webshops gemaakt in WordPress met en zonder winkel (WooCommerce), maar ook in ShopFactory. Kijk gerust eens rond, misschien vindt je een idee om het in je eigen web omgeving te gebruiken. 

Fan-Of - Voetbal Fanshop

Fan-Of | Only Official Licensed Products

Fan-Of verkoopt uitsluitend officieel gelicenseerde artikelen. Dit kunnen artikelen zijn onder eigen beheer, maar ook artikelen in licentie vorm. Maar altijd artikelen met goed keuring van de merk eigenaar.

Fan-Of verkoopt fan artikelen van voetbalclubs, zoals: Ajax, PSV, Feyenoord, FC Barcelona en meer. Maar ook artikelen van: K3, Bumba, StarWars, Kabouter Plop.

JustToWear - Kleding accessoires

JustToWear | Gewoon om te dragen

JustToWear, de webshop voor kleding accessoires en dekens. De sjaals en de dekens worden in Nederland ontworpen en gebreid. Vervolgens verkocht onder het Nederlandse merk MeToBe.

De mannen sieraden van het merk XS4Men worden in Nederland ontworpen, echter in buitenland gemaakt.

FanPlaza - Voetbal Fanshop

FanPlaza - Voetbal Fanshop All Inclusive

FanPlaza is een ALL-Inclusive webshop. FanPlaza verkoopt officiële fan artikelen van verschillende voetbalcubs, maar ook van: K3, Bumba, StarWars, Kabouter Plop enzovoort

Official Products - Merk Bescherming

Official Products - Dienstverlening Merk bescherming

Official Products is een website van TAL Licensing Service. Dit is service gericht op EIGEN MERK bescherming door speciale codering.