Webdesign Projecten

Onze website TAL-Office is gebouwd met WordPress. Naast onze ervaring in automatisering, hebben wij ons ook gespecialeerd op online verkoop, waardoor E-Commerce een echte noodzaak is voor verkoop van online artikelen.

Hieronder vindt u enige projecten van websites en webshops, welk door ons zijn “gebouwd” 

Medio mei is de nieuwe webshop af

JustToWear - Website met Webshop

JustToWear (opgericht in 2014), zegt het al: gewoon om te dragen. Verkoopt Nederlandse sjaals van het merk MeToBe en dekentjes. Deze worden in Nederland ontworpen en gebreidt. Daarnaast verkoopt JustToWear ook sieraden van Fiell en Sweet7. Ook deze webshop is gebouwd met WordPress en WooCommerce.

Aan de nieuwe webshop wordt momenteel gewerkt en wordt begin mei opgeleverd.

Datum: Media mei 2021

fanplaza-webshop

FanPlaza - Website met Webshop

IN 2007 was er met WebDesign een start gemaakt met de online winkel. Zo kon je met een email een bestelling doen. Vervolgens ontving je een verzoek tot betaling door het over te maken door middel van een pro-forma factuur.

Later waren we overgestapt naar ShopFactory.

De laatste jaren wordt de webshop gemaakt met WordPress in combinatie met WooCommerce. 

Datum: April 2021

justfan

JustFan - Website met Webshop

In 2021 is JustFan gelanceerd. Een gecombineerde webshop van alle artikelen van Fan-Of en JustToWear. Het voordeel van deze shop is dat we verschillende artikelen kunnen combineren tot 1 bestelling. Hierdoor betaal je maar 1 x de verzendkosten en boven een bepaald bedrag GEEN verzendkosten. 

Een belangrijk issue was ook het milieu. Er is maar 1 verpakking nodig voor alle artikelen.

Datum: Januari 2021