Merk Bescherming

produckt-bescherming

TAL Licensing Service

Al vanaf de jaren ’90 waren wij met TAL Automation actief met het schrijven van software voor gelicenseerde producten. Naast het bijhouden van artikelgegevens en facturatie, werden er ook speciale “licentie-zegels” geprint. In 2010 is het pakket herschreven voor TAL Licensing Service. Hierdoor is de service op ons eigen merk ontstaan.

Wat voorheen eenvoudig te beschermen was, is inmiddels niet zo simpel meer.

tal-licensing-services

(Wie) Bescherm(t) jouw product

Breng je producten op de markt onder jouw eigen merk, dan kunt u deze onderscheiden van en beschermen tegen gelijksoortige artikelen.

Jouw Product

Het ontwerpen van een nieuw artikel kost vaak veel tijd en geld. Heb je iets nieuws, dan wil je dit natuurlijk beschermen. Hoe doe je dit?

Jouw Merk

Een nieuw ontwikkelt artikel wil je beschermen en natuurlijk (h)erkenbaar in de markt brengen. Registreer je merk bij een merkenbureau

Jou Klant

Jouw klant is belangrijk. Elke klant is er 1 en je wilt natuurlijk dat ze voor jouw product kiezen. Maar hoe weet de klant dat het jouw product is?

Wat kunnen wij voor jouw doen?

Onze Service

Het ontwerpen van een nieuw artikel kost vaak veel tijd en geld. Heb je iets nieuws, dan wil je dit natuurlijk beschermen. Hoe doe je dit?

Onze Service = TAL Licensing Service

TAL Licensing Service (opgericht in 1999). 

De activiteiten zijn: Dienstverlening op gebied van origineel gelicenseerde artikelen, zoals: (h)erkenning en product bescherming.

Heb je vragen of wil je juist meer weten, vul dan ons speciale merk bescherming contactformulier in